P13 pojille kultaa Särkänniemi Cupissa!
Julkaistu: 17.07.2023 12.27

P13 pelasivat 14.-16.7.2023 Särkänniemi Cupissa P13 joukkueen sarjassa oman alkulohkon voittajiksi.

Ensimmäisessä pelissä perjantaina vastaan tuli TPV, tiukan pelin lopputulos oli 2-2. Lisää virtaa peleihin haettiin Särkänniemestä.

Lauantain ensimmäisessä pelissä vastassa oli FC HaPo, Siili vei peliä suvereenisti ja voitti ottelun 2-0. Lauantain toinen peli NoPS vastaan oli niin ikään Siilin hallinnassa ja pelistä voitto kotiin luvuilla 1-3.

Sunnuntai aamun ensimmäinen peli varmisti Siilille paikan loppuottelussa, vastassa Ylivieska ja peli jäi maalittomaksi, lopputulos 0-0.

Sunnuntai huipentui finaalipeliin omaa lohkoaan dominoineen TPV/Rediä vastaan. Tiedossa oli, että peli tulee olemaan kova, TPV/Red oli omassa lohkossaan tahkonnut yhteensä 24 maalia ja torjunut kaikki vastustajien maalit.

Siili lähti peliin positiivisella otteella, ensimmäisellä puoliajalla Siili osoitti oman puolustuksen vahvuuden ja piti vastustajan pois omalta maalilta. Siilin maalivahti torjui tarkasti kaikki TPV:n yritykset maalilla.

Toisella puoliajalla Siilillä oli useita maalipaikkoja ja puolustus piti pintansa. Virallinen peliaika päättyi lukemiin 0-0. Rangaistuslaukauskilpailussa Siili laukoi tarkasti maaliin kaikki kolme vetoa ja voitti finaalin 3-1.

Mahtava päätös kaiken kaikkiaan onnistuneelle turnaus reissulle, voittajat juhlivat jo paikan päällä jäätelöillä!