Joukkueeseen tutustuminen

Jos olet tulossa harjoituksiin ensimmäistä kertaa, on hyvä olla yhteydessä joukkueenjohtajaan (050 585 8324) tai valmentajaan (044 3614 749) etukäteen.

FC Siili pojat 2011 joukkueessa pelaa n. 32 poikaa. Osa harrastaa vain kesäkaudella, mutta suurin osa myös talvikaudella. Kesäkausi ajoittuu huhti-syyskuulle. Lokakuussa pidämme harkkataukoa n. 3 vkoa ja talvikausi futsal-harjoitteluineen alkaa yleensä marraskuun alussa. Joukkueessamme on sovittu, että uudet pelaajat voivat tulla tutustumaan kuukauden ajan maksutta. Ensimmäisen kuukauden jälkeen tulisi liittyä joukkueeseen virallisesti kotisivujen lomakkeen kautta. Mikäli tutustumisen jälkeen ei ole kiinnostunut jatkamaan, olisi tärkeää ilmoittaa siitä joukkueenjohtajalle.

Joukkueeseen liittymisen askelmerkit:

1.Pelaajan huoltaja liitetään mielellään jo tutustumiskuukauden aikana joukkueen whatsapp-ryhmään, koska siellä tiedotetaan ajankohtaisista tapahtumista ja erityisesti äkillisistä muutoksista harkkojen tms. suhteen.

2.Tutustumiskuukauden jälkeen uuden pelaajan tulee liittyä joukkueeseen kotisivujen lomakkeen kautta

  • Tämän jälkeen joukkueenjohtaja lähettää pelaajan huoltajalle Jopox-kutsun (Jopoxissa ilmoittaudutaan harkkoihin ja peleihin In tai Out ja sieltä löytyy myös palavereihin ja maksuihin liittyvät asiakirjat ja tiedot)
  • Rahastonhoitaja tekee pelaajalle viitenumeron maksuja varten ja se löytyy jatkossa Jopoxista.

Maksut

  • Kausimaksun suuruus riippuu siitä, harrastaako kokovuotisesti vai osan vuotta. Kokoaikaisesti harrastavien kausimaksu on yhteensä 120€/vuosi. Sen voi maksaa kerralla 31.1. mennessä tai kahdessa erässä: 60 € 31.1. mennessä ja 60 € 31.3. mennessä
  • Vain kesäkaudella harrastavien kausimaksu on 60€ /v. 31.3. mennessä.
  • Mikäli uusi pelaaja aloittaa syksyllä, maksu on tutustumiskuukauden jälkeen 10€/kk kuluvan vuoden loppuun asti ja seuraavan vuoden alusta sitten normaali kausimaksu.

Jokainen pelaaja maksaa oma-aloitteisesti joukkueen kausi-maksut joukkueen tilille omaa viitenumeroaan käyttäen.

  • FC Siili laskuttaa seurajäsenmaksun vuosittain pelipassi-rekisterin perusteella. Jäsenmaksu on 20 €/v. perheen ensimmäiseltä jäseneltä ja seuraavilta 5€/v. Seuran jäsenet saavat mobiilijäsenkortin, jolla saa mm. alennusta paikallisesta Intersportista.
Pelit


Joukkue osallistuu jalkapallon ja futsalin piirisarjoihin sekä jalkapallon Tenavaliigaan. Piirisarja- ja Tenavaliiga-peleihin osallistuminen vaatii Pelipassin ostamisen Palloliitolta. Pelipassi kalenterivuodelta maksaa 25 eur + kilpailutoiminnan vakuutus 4 eur eli yhteensä 29 eur. Seuraavan vuoden pelipassi tulee hankittavaksi yleensä joulukuussa ja yksi maksu kattaa sekä futsalin että jalkapallon. Pelipassin voi ostaa Palloliiton sivuilta Pelipaikka-rekisteristä https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-jasenpalvelut/pelipaikka-pelipassit-ja-vakuutukset

Huom! Jos poika on aiemmin harrastanut jalkapalloa eri seurassa, ilmoita siitä joukkueenjohtajalle, jotta voidaan selvittää seurasiirron tarve pelipassiin.</iframe>
</div>


FC Siili ry.

Pajurinne 18

73360 Pajulahti

puh. 0445547053

email. fcsiili(a)hotmail.fi

Y-tunnus: 2758411-4

Seuran Pankkitili : FI20 47860010250837