Intersport Siilinjärvi

FC Siili ja Intersport Siilinjärvi yhteistyösopimukseen

FC Siilin puheenjohtaja Petri Happonen ja Intersport Siilinjärven kauppias Jouni Hiltunen ovat allekirjoittaneet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä FC Siilin eri joukkueet keskittävät jatkossa seura-asu ja –varustehankintansa Intersport Siilinjärveen.

Kauppias Jouni Hiltunen on tyytyväinen sopimuksen syntymiseen, sillä sen perään on kyselty useamman vuoden ajan. ”FC Siili on paikallisesti jo iso ja edelleen kasvava seura ja on ilo lähteä kehittämään yhteistyötä entistä syvemmäksi. Seuran eri joukkueet ovat varsinkin kuluvana vuonna tehneet jo mukavasti seura-asutilauksia, mutta virallisen sopimuksen syntymisen myötä niin seura kuin ennen kaikkea seuran jäsenistö tulee hyötymään yhteistyöstä. Jatkossa kaikille FC Siilin jäsenille on seuran jäsenkorttia näyttämällä luvassa etuja.”, Hiltunen toteaa.

FC Siilin seura-asut ovat kuluvana vuonna tulleet Pumalta, jonka valikoimasta löytyy monipuolisesti tekstiilit ja varusteet varmasti kaikkiin tarpeisiin. ”Meiltä löytyy helposti muokattava seura-asujen tilauslomake jokaisen joukkueen toiveiden mukaan isompia joukkuetilauksia ajatellen, mutta varastosta löytyy myös pieni määrä menevimpiä tuotteita koko ajan. Yksittäisiä täydennyksiä voi tulla siis tekemään milloin vain! Intersportin seurakauppasivustolta osoitteesta seurakauppa.intersport.fi löytyy niin kuvat kuin hinnat kaikista tuotteista, mutta niin minä kuin kaikki muutkin myymälässämme autamme kaikissa mieltä askarruttavissa tilanteissa mielellämme!”, Hiltunen jatkaa.

Innolla yhteistyötä odottaen!

Jouni Hiltunen


Intersport Siilinjärvi

044 7646 282

Jouni.hiltunen@intersport.fi

FC Siili ry.

Pajurinne 18

73360 Pajulahti

puh. 0445547053

email. fcsiili(a)hotmail.fi

Y-tunnus: 2758411-4

Seuran Pankkitili : FI20 47860010250837