Kuinka katson otteluja


Lähetysten katsomiseen tarvitaan laite, jolla voi katsoa videoita ja yhteys internettiin. Me tuemme katsomista suurimmalla osalla tietokoneista, älypuhelimista, tableteista, älytelevisioista, Apple TV sekä chromecastilla.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä lähetyksen katsominen, on luoda käyttäjätili Solidsportilla. Voit tehdä tämän helposti täyttämällä sähköpostiosoitteesi, nimesi ja salasanasi. Tämän voit luoda myös kun valitset otelun kohdasta "maksa" (Joukkueet voivat määrätä hinnan otteluille)Miten luon käyttäjätilin

Jos haluat luoda käyttäjätilin, siiry solidsport.com/login napsauta "luo uusi tili" tai muodosta yhteys Facebookiin. Kirjoita sitten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Sen jälkeen luodaan Solidsport-käyttäjätilisi.


Joukkue- ja seurakanavilla sinulla on mahdollisuus tulla kuukausittaiseksi tukijaksi. Kuukausittaisena tukijana sinulla on pääsy kaikkeen sisältöön, joka on julkaistu kanavalla, jolla olet Kuukausittainen tukija. Koko seuran kuukausittaisena tukijana saat pääsyn kaikkeen sisältöön kaikilla Solidsportin klubiin kuuluvilla kanavilla.

Pelejä on myös mahdollista ostaa yksitellen. Voit tehdä tämän menemalla lähetykseen, jota haluat katsoa, ja napsauttamalla Toista. Sitten saat erilaisia maksutapoja,napsauta vaihtoehtoa, joka on kiinnostunut. Sitten tulet maksun ponnahdusikkunaan. Kun maksu on suoritettu, saat vahvistuksen sähköpostiisi ja lähetys avataan.

Voi olla muutamia eri syitä, miksi et voi maksaa. Yleisimmät syyt ovat seuraavat:

Käytät korttia, jota käyttämällämme maksupalveluntarjoaja ei ole hyväksynyt. Valitettavasti emme voi hyväksyä maksuja Electron-korteilla ja Maestro-korteilla. Hyväksymme Visan, Mastercardin ja PayPal myös lähetyksissä, joissa tämä maksutapa on aktivoitu.

Miten kirjaudun sisään?

Voit kirjautua sisään solidsport.com/login ja täyttää käyttäjätilin luonnissa valitsemallasi sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Jos olet luonut käyttäjätilisi Facebookin avulla, kirjaudu sisään napsauttamalla "muodosta yhteys Facebookiin".


FC Siili ry.

Pajurinne 18

73360 Pajulahti

puh. 0445547053

email. fcsiili(a)hotmail.fi

Y-tunnus: 2758411-4

Seuran Pankkitili : FI20 47860010250837