Ysitytöt päätti pelikautensa pikkujoululla Ystävyyden majalla
Julkaistu: 16.12.2023 13.24

Ysitytöt päätti pelikautensa pikkujoululla Ystävyyden majalla

Ysityttöjen hieno pelikausi päättyyi tyttöjen omalla juhlalla ja pikkujoululla Ystävyyden majalla ja tyttöjen toivomuksesta juhla kesti yön yli. Mukana oli myös kutsuttuna Liigassa pelanneet YJ-klubilaiset ja siilikympit. Pitsansyöntiä, kuorolaulua, omaehtoisia kisoja, kuuluvaa musiikkia, TikTok videoita jne. Toki palkintojakin jaettiin ja kaikki sai oman nimkoidun muistopytyn kaudela ja siinä oli jokaisella omat kaiverruksensa sen mukaan missä sarjoissa olivat kaudella pelanneet. Suurimman ja halutuimman palkinnon Helsinki Cupin voittopytyn loppusijoituspaikka ratkaistiin tyttöjen toiveesta heidän omalla äänestyksellään, jonka voittajaksi ja pytyn omistajaksi tuli selvällä äänierolla tuli rankkeja rankkikisoissa torjunut mokke Senni eli joukkue osaa arvostaa muutakin kuin maaleja ja niiden tekijöitä. Näin oli hieno kausi parasta päättääkin.

Seuran pelikauden päättäjäisissä ja FC Siilin seuran 10 v juhlissa keskiviikkona tytöt koristeltiin kolmin kaudella saavutetuin mitalein, joista "kirkkain" saavutus oli Liiga Pohjoisen pronssimitali, vaikka kaksi muuta mitalia oli hopeaa ja kultaa. Elli-Noora palkittiin Vuoden Pelaajana sekä helmarimenestyksestään Vuoden Helmarina päästyään jopa varalle ensimmäisen 09 maajoukkueen nimemisessä. Siiri palkittiin 2 pytyllä voitettuaan sekä oman ikäryhmän että Siilin naisten maalipörssin ja Noora palkittiin kehittyneimpänä pelaajana.

Uusi kausi on jo itse asiassa alkanut ja futsalpelejä pelattu ja taas kerran aivan uudet haasteet odottavat joukkuetta. Tyttöjä joukkueessa on 20 Ysityttöä, 2 Yj-klubilaista ja muutamia Siilikymppityttöjä eli kyllä tällä jengillä pitäis kausi mennä hyvin läpi vaikka riparitapahtumat vie oman osuutensa tyttöjen ajasta.

FC Siili ry.

Pajurinne 18

73360 Pajulahti

puh. 0445547053

email. fcsiili(a)hotmail.fi

Y-tunnus: 2758411-4

Seuran Pankkitili : FI20 47860010250837