Ysitytöt Mikkelissä Tammi-turnauksessa
Julkaistu: 30.01.2023 18.31

Ysitytöt Mikkelissä Tammi-turnauksessa

Jalkapallon Ysien 2023 turnauskausi avattiin sunnuntaina Mikkleissä harjoitusturnauksella, jossa bussireissulla mukana oli lähes koko joukkue eli 20 tyttöä. Samassa bussissa matkasi Mikkeliin myös Kymppityttöjen joukkue. Pelaajia oli Yseillä niin paljon, että peluutuksessa mentiin Helmariturnaussapluunalla eli tehtiin kaksi joukkuetta jotka vuorotellen pelasi kolmen turnauspelin jaksot. Vastassa oli kaksi PU-62 joukkuetta sekä varkautelaistyttöjen WJK. Peliaika oli 2 x 25 min eli kaikkiaan tarjolla oli 2 h 30 min peliaikaa ja kun pelit oli lähes putkeen, niin oli hyvä, että tuoreita jalkoja löytyi ihan loppuun asti turnausta.

Tavoitteena reissulla oli luoda bussimatkoilla ja perilläkin yhteishenkeä ja tietysti totutella tauon ja futsalin sijasta tuntumaan jalkapalloon. Mikkelin v 2021 valmistunut kuplahalli tarjosikin erinomaiset puitteet näiden tavoitteiden toteuttamiseen ja poikkeuksena normaaleihin kuplahallipukkareihin, Mikkelissä oli 4 kpl avaria pukuhuoneita. Tavoitteet reissulle toteutui joka suhteessa hyvin ja peli parani peli peliltä kun syöttöjen mitat ja voi alkoivat napsua kohdalleen ja viimeisen pelin jälkeen tytöt tuli loppuseremonioiden jälkeen kertomaan tuomarin sanoneen, että tämä oli parasta peliä koko turnauksessa. Vaikka pelaamisen kehittäminen oli pääosassa ja tulosten edellä, niin Ysitytöt pärjäsivät myös loppunumeroissa voittaen kolme peliään saldolla 11-3. Viimeistelyyn jäi paljon hiomista, mutta hyviä maalipaikkoja luotiin lopussa ihan tukussa ja se oli tässä vaiheessa tärkeintä.Kuvassa uusi pelaajamme Iida on viimestellyt ensimmäisen maalinsa vihreissä väreissä ja onnitteluseremonita on päällä. Tulomatkalla tytöt yksimielisesti ilmaisi, että reissu oli hyvä mutta seuraavalla kerralla vois olla pitempi ...

Tammikuu alkaa olla taputeltu, helmikuussa viimeistellään futsalin turnauskausi, mutta treenien ja pelien painopiste alkaa siirtyä jalkapallon puolelle ja maaliskuun alussa futsalpallon nostetaan varaston nurkkaan. Tästä on hyvä jatkaa, sanotaan yleisessä fraasissa ja eiköhän se Ysitytöillä pidä paikkansa.

FC Siili ry.

Pajurinne 18

73360 Pajulahti

puh. 0445547053

email. fcsiili(a)hotmail.fi

Y-tunnus: 2758411-4

Seuran Pankkitili : FI20 47860010250837