Siili/Klubi-36 09 yj pronssille T15 LiiPossa ja edessä T15 SM turnaus Eerikkilässä
T15 (2009)Julkaistu: 30.09.2024 14.16

Siili/Klubi-36 09 yj pronssille T15 LiiPossa ja edessä T15 SM turnaus Eerikkilässä

Siili/Klubi T09 Yj:n Liiga Pohjoisen syyskausi oli erittäin haastava, kun monista eri syistä tullut pelaajapula kolkutteli ennen useimpia liigapelejä, mutta Kymppien avulla kaikki pelit saatiin pelattua ja sijoitus oli III kuten viime vuonnakin ja pronssimitalit on liigasta tulossa taas. Kevään liigan kakkossijan ansiosta paikka T15 SM lopputurnaukseen lokakuulle oli varma kun vaan syksyn pelit saadaan pelattua ja se ei näyttänyt aina varmalle. Pelit. joissa runkoporukka oli mukana meni ihan hyvin, mutta muuten oli vaikeaa ja esim Vaasassa sarjan voittanutta WFA:ta vastaan ei ollut maalivahdin loukkaannuttua 10 minuuin pelin jälkeen yhtään vaihtopelaajaa, vaan maalin jouduttiin laittamaan kenttäpelaajia, jotka ei olleet koskaan olleet maalissa. Siten tappioita ja voittoja tuli syyskaudella 5 kpl molempia kun muina liigajaksoina niitä oli vain 2-3. Muutamia todella hyviä pelejä pelattiin kutenkin ja sarjan 2 kovinta joukkuetta pidettiin toisissa peleissä tiukilla, vaikka hävittiinkin maalilla, mutta toiset kohtaamiset hävittiin selkein numeroin.. Hercules- ja ONS pelit kotona oli varmaan syyskauden parhaat pelit voittopeleistä, mutta huonommallakin pelillä ja kapealla rosterilla kairattiin kuitenkin yhteensä 5 voittoa. Sarja päättyyi Iisalmessa eilen 4-0 voittoon RoPS:sta eikä 09 ikäryhmä enää jatkossa liigaa Suomessa missään pelaa 2025 vaan edessä on B-ikäryhmät, joista tosin on jo hyvä tuntuma tämän kauden Klubi/Siili Yj:ssä B1 sarjassa.

Pelit ei kuitenkaan vielä Iisalmen peliin pääty tältä kaudelta, vaan ne jatkuu ensi torstaista sunnuntaihin Eerikkilässä T15 SM-turnauksessa, jonne on Etelän ja Pohjoisen liigoista selvinnyt 16 kovinta porukkaa ja on todella hieno saavutus Siili/Klubi Yj:lle jo pääsy tällaiseen arvoturnaukseen eikä itäiseltä alueelta turnaukseen päässyt lisäksi kuin JyPK. Laura Kalmarin lohkojaot ja otteluohjelmat alkusarjojen osalta on selvinneet ja näkyy kuvasta ja tulokset aikanaan palloliiton tulospalvelusta. Kalmariinkaan kausi ei vielä lopu, vaan uskomattoman kauden päätteeksi odottaa treenileiri syyslomalla Espanjan Saloussa klubilaisten kanssa ja treenien lisäksi siellä pelataan espanjalaistyttöjä vastaan treenipelejäkin. Yhtenä huipentumana on Espanjan liigan pelin katsominen livenä ja tuossa pelissä Barcelona kohtaa Sevillan. Sitten vähän huilia ja futsalin merkeissä jatketaan ja tällä kertaa Siilin ysit pelaa naisten Kakkosta kun B-iäisten sarjaa ei syntynyt.

Klubi muuttuu vuoden vaihteessa PK-37 nimelle kun seurat yhdistyy, mutta näillä näkymin tämä ei muuta yhteistyökuvioita joukkueitten välillä. Molemmissa seuroissa ysi- ja kymppiryhmät on yhdistymässä ja molemmissa ikäryhmissä yj-pelit omissa ikäryhmissä jatkuu samalla kun ysien ja kymppien yhtinen treenaaminen ja pelaaminen lisääntyy entisestään. Yseillä pelit jatkuu B1 sarjassa ja kympit tavoittelee yhdessä Klubin kymppien kanssa paikkaa Liiga Pohjoiseen, Laura Kalmariin ja futsalissa SM-turnaukseen ysien jalanjälkiä seuraten

FC Siili ry.

Pajurinne 18

73360 Pajulahti

puh. 0445547053

email. fcsiili(a)hotmail.fi

Y-tunnus: 2758411-4

Seuran Pankkitili : FI20 47860010250837