Julkaistu: 31.03.2022 12.58

FC SIILIN JOUKKUEILLE NELJÄ MESTARUUTTA JA 8 MITALIA TALVEN ALUEELLISISSA FUTSALSARJOISSA

FC Siilin joukkueet menestyi erinomaisesti alueellisissa talven futsalsarjoissa. Tuloksena oli 4 kultaa, 3 hopeaa ja 1 pronssi seuran joukkueille.

Kultarohmu FC Siileissä oli 09 tytöt jotka voitti sekä oman sarjansa että vuotta nuorempien poikien sarjan ylivoimaiseen tyyliin, voittaen ko sarjoissa pelaamistaan 20 pelistä 19 peliä maalierolla 137-41. Ainut tappio tytöille tuli 20. pelissä rästiottelussa Iisalmessa Klubille sijoitusten jo ratkettua jo paljon aiemmin. Kaksoisvoiton P12 sarjassa varmisti FC Siilin Kymppipojat, jotka otti ensimmäiset mitalinsa.

Kymppitytöt otti omassa sarjassaan kaksoisvoiton, 08 pojat voitti oman sarjansa, tyttöjen T15 sarjassa 08 tytöt otti hopeaa ja 07 tytöt pronssia ja tämän sarjan mestarista Ylämyllyn Yllätyksestähän leivottiin viime viikonloppuna Suomen mestareita ja onnittelut siitä Ylämyllyn suuntaan. Ylämyllyn esimerkki osoittaa, että pikkupaikkakuntien ja seurojen joukkueilla on mahdollisuuksia päästä pelaamaan SM-tasolle ja vielä pärjäämäänkin siellä. Futsal on etenkin hallittomilla paikkakunnilla tuonut kilpailullista väriä pitkään talveen ja se on myös hyvä jalkapallon harjoittelumuoto.