T11 (2013/2014)Julkaistu: 22.05.2024 10.04

Ensimmäinen tenavaliiga 21.5

Kauan odotettu tenavaliiga saatiin jälleen käyntiin viileähkössä tiistai-illassa 21.5. Luvassa oli kovia otteluita, mahtavaa Väre-areenan säpinää jalkapallon ympärillä ja muutamille joukkueessa ensimmäisiä pelejä 👌

Vastuksina tällä kertaa tytöillä oli KuPS Hirvet Valkoinen, KuPS Kärpät Musta ja KuPS Hirvet Keltainen. Kaikki poikajoukkueita, joten menoa ja melskettä oli luvassa!

Ensimmäinen vastus Hirvet Valkoinen aloittikin ottelun erittäin vahvasti ja tyttöjen alkujännitys vaikutti peliin. Hirvet menivätkin nopeasti 3-0 johtoon. Tenavaliigan pelit ovat kuitenkin erittäin nopeatempoisia ja tytöt pääsivätkin peliin mukaan hienosti viimeisen noin 10 minuutin aikana. Helmi C aloitti takaa-ajon erittäin hienolla suorituksellaan: pallo haltuun keskialueella, harhautus ja erittäin painava veto alakulmaan! 💪 Tuuletuksesta päätellen maali maistui erittäin hyvälle 😊 Tätä juuri kaivattiin! Tunnetta!! 👏

Peli jatkui maalin jälkeen tasaisena: Hirvet pääsivät rokottamaan vielä kerran, mutta tytöt eivät lopettaneet loppukiriä. Venla onnistui murtautumaan läpiajoon ja tällä kertaa Venla käytti kaikki voimansa ja TYKITTI pallon varmasti maaliin 🤙 Siiri pelasi maalilla hyvän ottelun: maalivahdin paikka on Tenavaliigassa erittäin hektinen paikka ja Siiri pelasi ennakkoluulottomasti maalilla pelastaen monia tilanteita! 💪 Ottelu päättyi 4-2 Hirvien eduksi.

Toinen ottelu tarjosi erittäin kovan KuPS:n vastuksen. Kärpät... joukkueessa on vain 5 pelaajaa, mutta he olivat sitäkin kovempia, taitavia ja kilpailullisia pelaajia! Ottelu alkoikin kovalla ryminällä ja Kärpät tekivät 5 maalia erittäin nopeaan tahtiin.... tämän jälkeen peli alkoi tyttöjen puolelta! Tytöt huomasivatkin, että tilanteisiin pitää mennä nyt kovempaa ja pakottaa vastustaja ahtaisiin tiloihin, repiä ja raastaa Gennaro Gattusomaisesti 😈 Painetta saatiin aikaiseksi ajoittain hienostikin ja tästä palkittiin kulmapotkulla. Cecilia antoi nopeasti laadukkaan syötön keskialueelle, jossa Miona oli virittänyt oman tykkinsä valmiiksi. Vastustajan häirinnästä huolimatta Miona laukaisi championsliigamaisesti pallon taka-alakulmaan 🤛 Erittäin hieno maali!

Ottelu jatkui tasaisempana vääntönä, nimenomaan vääntönä. Hienoa oli koko joukkueen parantavan peliä koko ajan! ❤️🔥 Erityisesti Aleksandra maalivahtina onnistui torjunnoillaan ja nopealla pelinavauksella luomaan tytöille mahdollisuuksia hyviin hyökkäyksiin! Ottelu päättyi 7-1 Kärppien eduksi.

Viimeinen ottelu Hirvien keltaista joukkuetta vastaan alkoi samalla kaavalla kuin aikaisemmatkin. Alku on hankalaa, mutta loppua kohden peliä parannettiin! Tämä ottelu tarjosikin tytöille vielä enemmän fyysisyyttä kuin aikaisemmat ottelut 💪 Maalia tässä ottelussa ei saatu aikaiseksi, mutta paljon tilanteita saatiin kyllä. Välillä syötöt napsuivat hienosti omille ja laukauksia saatiin aikaiseksi 😊 Tytöt painivat hienosti tilanteissa, tästä kertovat monet ruhjeet mitä paikattiin ottelun aikana ja jälkeen 😃 Helmi C pelasi ottelussa hienosti maalissa ja teki muutamia paraatitorjuntoja! Ottelu päättyi 4-0 Hirvien eduksi.

Tenavaliiga tulee tarjoamaan tytöille mahtavia pelejä ja erittäin hyvää kehitysalustaa uusille ja vanhoille pelaajille 👍 Loppukeskustelussa otteluiden jälkeen monien tyttöjen kasvoilla oli hymyä häviöistä huolimatta 😊 Pelejä analysoitiin porukalla ja kehityskohteita löydettiin, mutta tyttöjen kehitystä on tapahtunut paljon viime vuoteen verrattuna! Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia haasteita! Niin pelataan kun treenataan ✌️

FC Siili ry.

Pajurinne 18

73360 Pajulahti

puh. 0445547053

email. fcsiili(a)hotmail.fi

Y-tunnus: 2758411-4

Seuran Pankkitili : FI20 47860010250837