T11 (2013/2014)Julkaistu: 19.08.2024 10.10

​Draamaa, iloa ja jalkapalloa

Iisalmi tarjosi mahtavat puitteet tyttöjen sarjapeleille sunnuntaina. Keli oli mitä mainioin ja Haukiniemen kenttä oli kuin samettia. Tytöt olivat valmistautuneet hyvin piirisarjapeleihin ja vaatimustasoa oli jälleen nostettu omassa tekemisessä. Toki pieniä vammoja oli monella pelaajalla. Teemana kaikkien aikaisempien teemojen sekaan lisättiin aktiivinen tyhjäntilan etsiminen kentältä, puolen vaihto.

Ensimmäinen ottelu KuPS-keltaisia vastaan aloitettiin hieman räväkkäämmin kuin olemme aikaisemmin tottuneet. Tämä on muuten hyvä juttu! Kaksinkamppailuita voitettiin hyvään tahtiin ja pallollinen peli pysyi tyttöjen hallussa enemmän kuin kohtuullisesti! KuPS sai toki omia tilanteitaan ajoittain aikaiseksi, mutta maalilla pelannut Vilja piti joukkuetta pystyssä vihreän kortin arvoisesti… on se kova!

Ottelun ensimmäinen maali saatiin kovan painostuksen tuloksena. Nella ja keskikentän kaksikko Adele ja Alina loivat kunnon paineen vastustajan maalille ja lopputuleman Adele pääsi maalaamaan ensimmäisen maalinsa joukkueelle! Erittäin mahtava paluu Adelelta loukkaantumisen jälkeen!

Toinen tyttöjen maali sai alkunsa omasta päädystä. Vastustajan rajaheitosta pallon riisti Cecilia, nopea kuljetus keskialueelle, yhden vastustajan harhauttaminen ja hieno syöttö kohti laitaa kirmaavaa Nellaa. Nella ryösti pallon vastustajalta ja näytti miten yhteistyö Sannikan kanssa toimii: pari syöttöä ja kunnon liike ja Nella pääsi loistavalla syöttösektorille vasempaan laitaan. Syöttö maalin eteen, vastustajan maalivahti ei saanut palloa haltuun, joten keskikentän laidalla koko kauden otteitaan parantanut Sara siirsi tytöt jo 2–0 johtoon! Ai ettien että!!

KuPS pääsi kuitenkin kaventamaan 2–1 todella hienon syöttökuvion päätteeksi. Tämä toki ei meidän tyttöjämme lannistanut! Nekku näytti omalla esimerkillään, että jalkaa pitää liikuttaa, jotta tästä ottelusta voitto! Harmillisesti Nekulla oli otteluiden aikana jo ilmeisesti kuumetta, joten jää arvoitukseksi (ja vastustajien onneksi) mitä Nekku olisi terveenä tehnyt vastustajien päänmenoksi 😊

Ottelun ratkaisu tuli Nellan ja Venlan erittäin hienosta yhteispelistä. Vasemmalla laidalla raatanut Venla antoi oppikirjamaisen korkean syötön Nellalle läpiajoon. Nella ei tästä erehtynyt, ja pamautti pallon varmasti ohi KuPS:n maalivahdin! Tämä tulos jäi voimaan ja tytöt voittivat 3-1!

Toiseen otteluun KuPS:n valkoisia lähdettiin eri asetelmista. Loukkaantumiset vaivasivat ja epäonneksemme Neean tutkapari Iita joutui jäämään pelistä pois. Jopa ambulanssi kutsuttiin paikalle tarkastamaan tilanne, ja onneksi Iitalla ei ollut vakavampaa. Tämä episodi vaikutti tyttöjen peliin. Pelissä oltiin mukana koko ajan, mutta maalia ei saatu aikaiseksi. KuPS onnistui tekemään yhden maalin ja tämä tulos jäi voimaan…harmillinen 1-0 tappio.

Tytöt näyttivät jälleen koko joukkue, että peli kehittyy koko ajan pienin askelin ja tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa treeniviikkoa ja haasteita!

FC Siili ry.

Pajurinne 18

73360 Pajulahti

puh. 0445547053

email. fcsiili(a)hotmail.fi

Y-tunnus: 2758411-4

Seuran Pankkitili : FI20 47860010250837